Pi(è)ce

NEWS!!!!
Sense categoria

Els coreògrafs invisibles

2016_2017

Els coreògrafs invisibles

Espectacle de PI(È)CE, projecte intergeneracional i multicultural.

Del 2 al 4 de juny de 2017 | Temporada 2016-2017.

Els coreògrafs invisibles, suggereix, a través de la dansa, la paraula i la música, una reflexió sobre els espais desitjats, reals i imaginaris. Els espais que recordem, que necessitem, que construïm, que abolim, que idealitzem, són espais de trobada amb els altres, els altres que ens mouen o ens han mogut en algun moment, els altres, a vegades absents, que coreografien silenciosament la nostra existència a través de la capacitat d’afectació que ens és comuna a tots.

En aquesta peça ens adrecem a allò que és real a través d’imatges. Però tota imatge que toca allò real, com diu Didi-Huberman, provoca un incendi: “No es pot parlar del contacte entre la imatge i allò real sense parlar d’una mena d’incendi. Per tant no es pot parlar d’imatges sense parlar de cendres. Les imatges formen part d’allò que els pobres mortals s’inventen per registrar les seves tremolors (de desig o de por) i les seves pròpies consumacions.”

Vídeo de “Los Coreógrafos invisibles”

CONCEPTE

CONSTANZA BRNČIĆ

ALBERT TOLA

DIRECCIÓ, COREOGRAFIA I POSADA EN ESCENA

CONSTANZA BRNČIĆ

DRAMATÚRGIA I TEXTOS (a partir dels escrits dels participants)

ALBERT TOLA

DISSENY D’IL·LUMINACIÓ

JORDI PUIG

CONSTANZA BRNČIĆ

 

INTERPRETACIÓ I CO-CREACIÓ – ALUMNES IES CONSELL DE CENT

JUAN FCO. ESCALONA (COL·LABORACIÓ PEDAGÒGICA I ARTÍSTICA)

ALUMNES: ARIADNA ANTONIO, DAVID JOSE ABELLANEDA, MARTI CASTILLO, AARON GARCÍA, NIMRA ZUBAIR, ALEX HUSSAIN, JEREMY FERNÁNDO, ACSA ANDREA RAMIREZ, MARC BRUGUERA, MARWA EL BAJI, MÓNICA MIA ESONO, SAID KHARMICH, ANDRIAN PAUL, MACAPAGAL, JANOY MEDINA, MIGUEL DENNIS, TIANGCO PAGALILAUAN, XIN WANG, MARIA JOSÉ CORREA, JUSTIN SABRINA FREIRE, VICTORIA CAROLI, ROSBER PEREZ CUBA.

 

INTERPRETACIÓ I COCREACIÓ – ALUMNES IES MILÀ I FONTANALS

AMPARO GONZÁLEZ (COL·LABORACIÓ PEDAGÒGICA I ARTÍSTICA)

ALUMNES: EUGELYN MAGNO, ALA UDDM, CHRIS NIOKO, MADISHA, ARIBA AKHTAR, KARIMA AKTER, ROMAN CAMPOS, ANA BEATRIZ PEREIRA, KYLE ROBLES, OLIVER JURADO, MELANIA LIBUSTES, EDWIN LIBUSTES, KURT ROBLES, JASMINE KARMICH, SAMIA KHALID, RUMA BEGUM

JAYR MARTÍNEZ.

 

INTERPRETACIÓ I COCREACIÓ – GENT GRAN

PAQUITA MENARGUEZ, JULIO ÁLVAREZ, GERÓNIMO PEREIRA, ADELAILA SANTIRÓ, JULIETTA ORTÍZ, FRANCISCA CARRERO, AVELINA TEIXEIRA, THERESE SKRZYPCZAK, JOSEFINA RUÍZ.

SINOPSIS:

Una reflexió sobre els espais desitjats, reals i imaginaris.

 

UNA PRODUCCIÓ DE:

Teatre Tantarantana i ATIC (Associació Teatral d’Innovació i Complicitat).

 

AMB EL SUPORT DE:

L’Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya – OSIC, Foment de Ciutat Vella i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona – IMEB.