Pi(è)ce

NEWS!!!!
Sense categoria

La flor de lotus

2013_2014

La flor de lotus

Espectacle de PI(È)CE, projecte intergeneracional i multicultural.

Del 30 de maig a l’1 de juny de 2014 | Temporada 2013-2014.

Com és la vida interior de la gent que veiem pels carrers del Raval? Com dialoguen amb sí mateixos? En quina llengua ho fan? Què somien? Com ho somien? Quin món s’amaga en la mirada d’una senyora gran que ens trobem pel carrer? O en la mirada d’un alumne en un aula d’una escola del Raval? Quines històries les habiten? En quines llengües les expliquen? Com es pensa, es parla, es somia en el cor dels carrers del Raval, aquesta petita Babilònia dins de Barcelona? Com som a casa en una llengua? Com una llengua es converteix en una nova llar d’un mateix? Quina és la realitat veritable de la llengua – casa al Raval i de la llengua – exili? Com sona la llengua del carrer? Com sona la llengua del carrer d’un carrer a l’altre? Com sona la llengua en la nostra casa interior, dins dels nostres somnis? La flor de lotus s’obre al caliu d’aquests interrogants…

La flor de Loto

DIRECCIÓ I COREGRAFIA

CONSTANZA BRNČIĆ

DRAMATURGIA I TEXTOS

ALBERT TOLA

PROFESSORA

ENCARNA LAGUNA

MÚSICA

DIE LOTOSBLUME DE SCHUMANN / DIE LOTOSBLUME HIP HOP: NUNO REBELO I MICHAEL HARRAM / OBJECTES SONORS: NUNO REBELO

 

CO-CREACIÓ I INTERPRETACIÓ:

ABDESAMAD ELGANDI, ADELAIDA SANTIRÓ, AMBER AYUB, ENCARNA LAGUNA, FRANCISCA MENARGUEZ, GERÓNIMO PEREIRA, ISABEL YE LIN, JOAN ESPINOSA, KARIMA BENAHSAIME, KARLA A. GUERRERO, MICHAEL HARRAM, MONTSE BORDONAU, MONTSE MUMBRÚ, NABIL BOUYAZZAM, NAJLA CHAONI, NATI CASELLES, OUMAIMA SAEID, PEPITA BERNAT, RIMA BEGUM, SAMIA KHAN, ZAKARIA EL HADRI.

La Flor de Lotus Cartel
SINOPSIS:

Com és la vida interior de la gent que veiem pels carrers del Raval?

AMB EL SUPORT DE:

Teatre Tantarantana, Foment de Ciutat Vella, Institut Milà i Fontanals, Casals de Gent Gran del Poble Sec, Tarradellas i Centre Parroquial Abrigall dels Avis.