Pi(è)ce

NEWS!!!!
Sense categoria

Les set cançons

2018_2019

Les set cançons

Espectacle de PI(È)CE, projecte intergeneracional i transcultural.

1 d’abril de 2019 | Temporada 2018-2019.

Projecte Intergeneracional de Creació Escènica que des de l’any 2011 treballa amb gent gran i adolescents de diversos instituts del barri sota la coordinació de la coreògrafa Constanza Brnčić  i el dramaturg Albert Tola. A través de la paraula i de la dansa, a través de la trobada entre persones de diverses edats, procedències i llengües, es proposa una immersió en un procés de creació col·lectiva. Aquesta experiència artística i social propicia dinàmiques d’escolta i de reflexió al voltant dels processos d’aprenentatge, del lloc i la funció de l’art i, en definitiva, al voltant de l’entorn social, polític i econòmic de les persones implicades. Diferents generacions i cultures comparteixen un procés de creació de 5 mesos que culmina amb l’exhibició de l’espectacle resultant.

CONCEPTE

CONSTANZA BRNČIĆ

ALBERT TOLA

DIRECCIÓ, COREOGRAFIA I POSADA EN ESCENA

CONSTANZA BRNČIĆ

DRAMATÚRGIA I TEXTOS (A PARTIR DELS ESCRITS DELS PARTICIPANTS)

ALBERT TOLA

 

INTERPRETACIÓ I COCREACIÓ – GENT GRAN

ADELAIDA SANTIRÓ, PAQUITA MENARGUEZ, JULIETTA ORTIZ, AVELINA TEIXEIRA, MARIA DOLORES QUILES, FRANCISCA CARRERO, JULIO ÁLVAREZ.

 

INTERPRETACIÓ I COCREACIÓ – ALUMNES IES MILÀ I FONTANALS

MARTA ESCOTO (COL·LABORACIÓ PEDAGÒGICA I ARTÍSTICA)

CATERINA SORIANO (COL·LABORACIÓ PEDAGÒGICA I ARTÍSTICA)

ARMAN AHMED, MD SHAKIB AHMED, MARWA AZIZ, ASHRAF BELKAID, MARIYA AKTER FARIN, UMAR GUL, MAHBUBA ISLAM, ARSHPRED KAUR, GIORGI KARCHAIDZE, SPANDAN KHADKA, NIKA KUSURASHVIL, JULIENE PASCUAL, AFSARA TASMIN, OVI MOHI UDDIN, JIN XIONG ZHENG, MALAIKA ZULFIQAR, ABDULLAH AYUB, MOTIN MOTIN, ABHISHEK SHARMA, MEHWISH NOREEN, ANJILA KHATRI, MEHEKDEEP KHAUR, SIKANDER AHSAN.

 

AGRAÏMENTS 

CASAL DE GENT GRAN JOSEP TRUETA I IES MILÀ I FONTANALS.

SINOPSIS:

A través de la paraula i de la dansa, a través de la trobada entre persones de diverses edats, procedències i llengües, es proposa una immersió en un procés de creació col·lectiva.

 

UNA PRODUCCIÓ DE:

Teatre Tantarantana i ATIC (Associació Teatral d’Innovació i Complicitat).

 

AMB EL SUPORT DE:

Teatre Tantarantana, Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya – OSIC