Pi(è)ce

NEWS!!!!
Sense categoria

Ningú no em persegueix

2014_2015

Ningú no em persegueix

Espectacle de PI(È)CE, projecte intergeneracional i multicultural.

Del 22 al 24 de maig de 2015 | Temporada 2014-2015.

Un espectacle de teatre-dansa en català i castellà creat a dins de les aules de literatura catalana i castellana respectivament sobre el tema de la identitat, la memòria i els somnis. Al llarg de vuit mesos hem entrat dos cops per setmana a les aules de l’Institut Milà i Fontanals i de l’Institut Consell de Cent, acompanyats per gent gran del barris del Raval i del Poble Sec, per crear una peça a partir del material textual i del material gestual i de dansa proposat pels alumnes amb els nostres exercicis.

Qui érem al nostre país d’origen i qui som en aquest? Com es transforma la identitat pròpia per la influència d’una identitat col•lectiva? El país de rebuda imposa una identitat? Com és la identitat d’una classe formada alhora per alumnes del Marroc, Mèxic, la República Dominicana, els Estats Units, Catalunya i la resta de l’Estat? Quin paper juga en tot plegat la memòria? No trobareu en el nostre espectacle cap resposta a aquestes preguntes; però sí la plasmació expressiva dels nostres neguits i dels nostres espais d’esperança confrontats amb els dels alumnes i la gent gran del barri.

DIRECCIÓ I COREOGRAFIA
CONSTANZA BRNČIĆ

DRAMATÚRGIA I TEXTOS (a partir dels escrits dels participants)
ALBERT TOLA

MÚSICA
MICHAEL NYMAN
NUNO REBELO
NUNO CANAVARRO

INTERPRETACIÓ I COCREACIÓ – ALUMNES IES MILÀ I FONTANALS

ENCARNA LAGUNA (COL·LABORACIÓ PEDAGÒGICA I ARTÍSTICA)
WENDY SEGURA, ARIA MUSTAFA, HAFSA IJAZ, FIRDAOUS ARAS, FAHIA HOWLAFIORDALIZA MENDEZ, RICHARD HARRAM, TAMARA CHICO, ENRIQUE SENA, UMAR MUHAMMAD, JAHANZAIB QAISER, DANIYAL KASHIF, ANISA AHMED, MDER, OWAIS BASHIL, ALI RAZA, M. ALI BUTT, LAILA ELBOUAZZATI.

INTERPRETACIÓ I COCREACIÓ – ALUMNES IES CONSELL DE CENT

JUAN FCO ESCALONA (COL·LABORACIÓ PEDAGÒGICA I ARTÍSTICA)

RHEINE BALINGIT, GERALDIN MORENO, GUITA LAL, INÉS GARCÍA, KARAM BASHIR, AXEL BARGUÉS, ERVA SIERRA, ROXANA SIERRA, MILENKA MORENO, SHYRELL B. MIGUEL, CHISTIAN GONZÁLEZ, LOIDYS MONTERO, REBECA RAMÍREZ.

INTERPRETACIÓ I COCREACIÓ – GENT GRAN

ADELAIDA SANTIRÓ, PAQUITA MENARGUEZ, GERÓNIMO PEREIRA, JULIO ÁLVAREZ.SINOPSIS:

Sobre la idea de la identitat, la memòria i els somnis.

AMB EL SUPORT DE:

Teatre Tantarantana, Foment de Ciutat Vella, Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), MACBA, Beca José Luna (Méjico), Centro Cultural EL TEKOLOTE (Méjico), Institut Milà i Fontanals, Instituto Consell de Cent.