Pi(è)ce

NEWS!!!!
Sense categoria

Petits records sense importància

2017_2018

Petits records sense importància

Espectacle del projecte PI(È)CE – Projecte Intergeneracional de Creació Escènica del Tantarantana amb alumnes de l’Institut Milà i Fontanals i Consell de Cent, juntament amb el Casal de la Gent Gran de Ciutat Vella.

Del 8 al 10 de juny | Temporada 2017-2018 | Sala Baixos 22.

Què recordem i què oblidem? De vegades recordem una petita anècdota sense importància, una música que vam escoltar casualment pel carrer, un gest fugisser, una paraula dita casualment… Però, què s’amaga darrere del fet fútil? Què hi ha d’inefable, d’inexpressable, potser, i tanmateix d’essencial? Les qüestions futils adquireixen fondària a través del record… I va adquirint una nova dimensió, fins a barrejar-se en igualtat de condicions amb els fets més rellevants, amb les imatges punyents i les paraules que ens fereixen o que ens alegren de per vida… 

Si en altres anys, PI(È)CE ha investigat amb la gent gran i els adolescents dels barris del Raval i del Poble Sec de Barcelona entorn de temes com la identitat, els somnis o la memòria, enguany aquesta recerca agafa un caire encara més íntim si és possible, tot cercant d’il·luminar les imatges o les diminutes narracions que ens impregnen sense que ens n’adonem i que, precisament per la seva discreció i aparent insignificança, acaben per revelar i per despullar el context biogràfic, social o cultural, o les barreges d’aquests, que ens configuren. Els petits detalls que fem o que expliquem sense pensar ens delaten. La història dels barris, de les ciutats i de les migracions estan fetes d’aquestes grapades d’històries… però, per endinsar-s’hi, cal afinar l’oïda i tancar les parpelles fins a deixar els ulls en penombra…

Petits records sense importància Baixos Tantarantana 2017-2018. Duració 35’36’’

DIRECCIÓ I COREOGRAFIA

CONSTANZA BRNČIĆ

DRAMATÚRGIA I TEXTOS (a partir dels escrits dels participants)

ALBERT TOLA

 

INTERPRETACIÓ I CO-CREACIÓ – CASAL GENT GRAN DEL RAVAL

PAQUITA MENÁRGUEZ, JULIO ÁLVAREZ, GERÓNIMO PEREIRA, ADELAILA SANTIRÓ, JULIETTA ORTÍZ, AVELINA TEIXEIRA, MARIA DOLORES QUILES, JOSEFINA RUÍZ, CORAL MESTRES.

 

INTERPRETACIÓ I CO-CREACIÓ – IES CONSELL DE CENT DEL POBLE SEC

JUAN FCO. ESCALONA (COL·LABORACIÓ PEDAGÒGICA I ARTÍSTICA)

ALUMNES: DYLAN STEWART AQUINO BALMACEDA, WAREN ESCRITOR RESULTO, CHRISTOPHER DANIEL HIDALGO DE LA ROSA, JOHN LLOYD PAPA CASTILLO, SHAKIR DAMOUN, AMIN RAHOUTI, ESTEFANÍA PREJAS AGUDONG, MAHAM KHALID, ALIRIO ALEXIS RÍOS LÓPEZ, ISMAEL LEMAGHI EL BAJI, BILAL SKOUNI GARCÍA, FLORENCIA WELS, ANDY PÉREZ.

ALUMNE DE L’UNIVERSITÉ PARIS EST CRÉTEIL

KENELM BASSAH

 

INTERPRETACIÓ I CO-CREACIÓ – IES MILÀ I FONTANALS

AMPARO GONZÁLEZ (COL·LABORACIÓ PEDAGÒGICA I ARTÍSTICA)

ALUMNES: JAY AR BAGOS ALDUEZA, JAY BAGUINON MARTÍNEZ, PAOLA JULISSA BARRERA BONILLA, YGRY OSVALDO BARRERA HERNÁNDEZ, RAQUEL CHAMBI CONDE, VÍCTOR GARCÍA MENDIZ, CHRIS KELVIN HERNÁNDEZ NIOKO, EDWIN LIBUSTES LAUNGAYAN, MELANIA LIBUSTES LAUNGAYAN, ZAHORI MERCEDES GÓMEZ, KAMRUL MIAH, RIMSHA NASEEB, HEBER SANTIAGO NIETO RIZO, KURT IVERSON RAMA ROBLES, KYLE RICHIE RAMA ROBLES, ALA UDDIN, RONY ALOM.

SINOPSIS:

Què recordem i què oblidem?

 

AMB EL SUPORT DE: 

Associació Àtic.