Pi(è)ce

NEWS!!!!
Sense categoria

BEATRIZ GONZÁLEZ MAGADÁN

BEATRIZ GONZÁLEZ MAGADÁN

Arts escèniques

Treballa en diversos àmbits de les arts escèniques: des de la creació, la interpretació, la producció, l’execució tècnica i la regidoria escènica.

Formada en fusteria per la Escuela Taller de Restauración de León, comença a construir escenografies i artefactes per a la companyia de teatre La Danaus, a actuar en els seus espectacles i finalment, fer-se càrrec d’ella com a empresària teatral. Aprèn música i tècniques de representació dramàtiques, que en el transcurs dels anys deriven en un interès per l’expressió del cos a través de la dansa formant-se en el Centro Coreográfico de León i els seminaris del Teatro del Norte impartits per Etelvino Vázquez.
Es trasllada a Barcelona on aprofundeix en dansa contemporània, i Body Weather. Ha treballat en companyies com Cia. Carles Santos, Sol Picó, La Fura dels Baus, Raravis La Sospechosa i Antiga i Barbuda d’entre altres. Ha cooperat en les Comissions de Dansa i Artística de l’Ateneu Popular de 9 Barris, contribuït a organitzar el Fòrum Mundial Social de les Economies Transformadores (FMSET) 2019 amb la comesa d’organitzar l’espai de diàleg entre els ponents.

En l’actualitat forma part del personal tècnic de Mite’ls Produccions com a maquinista escènica, regidora d’escena i d’espais on se celebren esdeveniments culturals. Paral·lelament, és membre del projecte de creació escènica intergeneracional PI(È)CE produït pel Teatre Tantarantana mentre continua fent la mirada externa i l’acompanyament de peces coreogràfiques.

Des del 2008 treballa en estreta col·laboració amb la directora artística i coreògrafa Constanza Brnčić, com a ajudant de direcció mantenint el seu interés en la incessant recerca sobre el cos escènic, el pensament i la pedagogia.