Pi(è)ce

NEWS!!!!

JULIO ÁLVAREZ ANDREU

JULIO ÁLVAREZ ANDREU

Productor, director, gestor i pedagog

Productor, director, gestor i pedagog, cofundador al 1992 del Teatre Tantarantana que s’ha mantingut en actiu fins al present. Des 2017, amb la compra de l’edifici seu del Tantarantana per part de l’Icub, aquest passa a formar part de les Fàbriques de creació de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant aquests 29 anys, ha realitzat les tasques de direcció artística de la programació del teatre fins al 2018 i durant aquest període es va encarregar de la producció de les produccions i / o coproduccions de Teatre Tantarantana (unes 65).

Actualment exerceix d’assessor a la direcció artística del Tantarantana,  també és el responsable de projectes internacionals i creador en el 2012 juntament amb Constanza Brncic i Albert Tola del projecte Pi(è)ce que des de llavors forma part del Programa de Cultura i Comunitat del Teatre.

 

També ha col·laborat amb la Xarxa de Teatres Alternatius d’Espanya (de la qual és soci el Tantarantana des de l’any 1983), ocupant la presidència entre 2004 i 2008; així com amb l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca) de la qual va formar part de la seva junta directiva durant 8 anys.

Com a pedagog ha treballat com a professor d’expressió dramàtica en el Curs de Postgrau organitzat per l’Escola d’Expressió i Comunicació, Carmen Aymerich de l’Ajuntament de Barcelona. També va participar en la creació d’el curs de Arteràpia organitzat per l’Associació d’Expressió i de Comunicació de Barcelona,  impartint el taller de dramateràpia.